NewMan's Business Accelerator

ШТО САКАШ ДА ПОСТИГНЕШ ОВАА ГОДИНА?

Стекни најнови вештини на нашите Академии, аплицирај за платена пракса или специјализација во Америка или дознај повеќе за канцелариски простор и акцелерирање на Стартапи
ПЛАТЕНА ПРАКСА И СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ПО СТРУКА ВО АМЕРИКА! УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК
АКАДЕМИИ ЗА 3D МОДЕЛИРАЊЕ, МАРКЕТИНГ, ГРАФИЧКИ И ВЕБ ДИЗАЈН, ПРОГРАМИРАЊЕ