Њуменс Академии | NewMan's Business Accelerator

Њуменс Академии

Доедукација на млади таленти и професионалци за нови технологии и вештини барани на пазарот на труд во Македонија и во светски рамки. Можност за поврзување за пракса и вработување во партнерски компании.

Academy

Academy for 3D Modeling, Animation and Visual Effects + Virtual Reality and Motion Capture

Find out more
Academy

Академија за Графички дизајн и Корисничко искуство / Graphic and User Experience Design

Find out more
Academy

Академија за Дигитален Маркетинг и Продажба / Digital Marketing and Sales

Find out more
Academy

Академија за Front-End Програмирање / Front-End Web Development

Find out more
Academy

Kids Academy for Storytelling, Animation and Movie Making

Find out more