МАРКЕТЕР | NewMan's Business Accelerator
USA Internships

МАРКЕТЕР

РАБОТИ КАКО МАРКЕТЕР ВО АМЕРИКА - СТАРТ: ЛЕТО 2018
ИЗБЕРИ ОБЛАСТ И АПЛИЦИРАЈ!

Во која компанија, на која позиција и во кој град ќе бидеш ангажиран/а зависи од твојата претходна стручна подготовка и знаење поради што во рамки на оваа Програма обезбедуваме и 7 неделна интензивна обука во вид на Мини Академија.
Обуката е стручна и ќе те подготви технички за работата што ја посакуваш. Ќе се реализира три пати неделно во попладневните часови и е составена од вкупно 84 часа.  Digital Communications Specialist  

Вклучени предмeти:
1. Public Relations and Image management through Social media
2. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube and SEO
3. Campaign Planning, Budgeting and Execution
Со оваа подготовка ќе можеш да добиеш ангажман во Маркетинг, Адвертајзинг или ПР Агенција, Медиум, Сектор за маркетинг во технолошки или креативен гигант, Софтверска компанија или пак во Стартап поддржан од страна на инвстициски фонд.


  Marketing and Events Specialist  

Вклучени предмeти:
1. Marketing and Advertising Fundamentals
2. Integrating (Digital) Marketing and Sales
3. Event Planning, Organisation and Management
Со оваа подготовка ќе можеш да добиеш ангажман во Маркетинг, Адвертајзинг или ПР Агенција, Агенција за организација на настани, Медиум, Сектор за маркетинг во технолошки или креативен гигант или пак во Стартап поддржан од страна на инвстициски фонд.

Мини Академијата можеш да ја проследиш во еден од овие термини:

(1) 18.09-03.11.2017    

(3) 22.01-09.03.2018

(2) 13.11-27.12.2017    

(4) 12.03-27.04.2018


Го задржуваме правото да извршиме промена во содржините на Мини Академијата пред нејзиниот почеток доколку за истото се појави потреба.Повеќе информации за условите и роковите за упис како и другите професии прочитај на http://www.newmansba.com/isummer2018
Контакт на: 070 36 54 36, 076 37 53 33, 072 22 04 84 или isummer2018@newmansba.comАПЛИЦИРАЈ!