Acting for Animators | NewMan's Business Accelerator

Acting for Animators

Promo Duration

acting_for_animators_Artboard_1

АCTING FOR ANIMATORS

11 декември - 18 декември 2017, Понеделник и Среда, 17:30 - 20:30
Број на часови: 12


Како аниматор вашата работа не би била само да го движите карактерот наоколу, туку да ги предвидите сите детали на секое движење посебно, за она што го правите да биде уверливо и да изгледа вистинито.

Цената за следење на курсот е 85 евра.

ADVANCED 3D MODELING (Maya)

Почеток: 12 декември
Прочитај повеќе…

ADVANCED 3D ANIMATION (Maya)

Почеток: 9 јануари 2018
Прочитај повеќе…

ADVANCED 3D TEXTURING (Mud box)

Почеток: 5 февруари
Прочитај повеќе…За повеќе информации јавете се на: 072 22 04 84 или испратете порака на: contact@newmansba.com

Subject Mentor

Dragan Sretenovski

Dragan Sretenovski

Director of Rigging Department at FX3X