Advanced 3D Animation (Maya) | NewMan's Business Accelerator

Advanced 3D Animation (Maya)

Promo Duration

ADVANCED 3D ANIMATION (Maya)

9 јануари - 20 февруари 2018, Вторник и Четврток, 17:30 - 20:30
Број на часови: 52


Најдобар софтвер преку кој можете најмногу да научите за анимација е Audodesk Maya. Еднаш кога ќе го совладате овој програм ќе можете многу лесно да се приспособите и на други софтвери, но како и да е Autodesk Maya е еден од најкористените програми за 3Д анимација во светот со кој се реализирани некои од познатите наслови како: Transformers, Game of Thrones, How to train your dragon, Frozen, Ice Age…

Цената за следење на курсот е 365 евра.

ADVANCED 3D MODELING (Maya)

Почеток: 12 декември
Прочитај повеќе…

АCTING FOR ANIMATORS

Почеток: 11 декември
Прочитај повеќе…

ADVANCED 3D TEXTURING (Mud box)

Почеток: 5 февруари
Прочитај повеќе…За повеќе информации јавете се на: 072 22 04 84 или испратете порака на: contact@newmansba.com

Subject Mentor

Dragan Sretenovski

Dragan Sretenovski

Director of Rigging Department at FX3X