Advanced 3D Modeling (Maya) | NewMan's Business Accelerator

Advanced 3D Modeling (Maya)

Promo Duration

modeling_Artboard_1

ADVANCED 3D MODELING (Maya)

12 декември - 31 јануари 2017, Понеделник и Среда, 17:30 - 20:30
Број на часови: 40


На овој курс ќе ги изучите алатките и постапките за креирање на 3D модел, органски или неоргански, следејќи одредени правила за изработка за потоа моделот да може да го искористите во продукција.
Апликацијата Autodesk Maya игра многу голема улога во индустријата за 3D визуелизација и анимација и е прв избор на најголемиот број дизајнери во мали и големи компании за анимација, визуелизација и продукција.

Цената за следење на курсот е 280 евра.

АCTING FOR ANIMATORS

Почеток: 11 декември
Прочитај повеќе…

ADVANCED 3D ANIMATION (Maya)

Почеток: 9 јануари 2018
Прочитај повеќе…

ADVANCED 3D TEXTURING (Mud box)

Почеток: 5 февруари
Прочитај повеќе…За повеќе информации јавете се на: 072 22 04 84 или испратете порака на: contact@newmansba.com

Subject Mentor

Ognen Lukanoski

Ognen Lukanoski

Lead Modeling Artist at FX3X