Advanced 3D Texturing (Mud Box) | NewMan's Business Accelerator

Advanced 3D Texturing (Mud Box)

Promo Duration

ADVANCED 3D TEXTURING (Mud Box)

5 февруари - 19 февруари 2018, Понеделник и Среда, 17:30 - 20:30
Број на часови: 20


Разберете ги основните и напредните начини и функција на текстурирање на тридимензионални модели.

Цената за следење на курсот е 140 евра.

ADVANCED 3D MODELING (Maya)

Почеток: 12 декември
Прочитај повеќе…

АCTING FOR ANIMATORS

Почеток: 11 декември
Прочитај повеќе…

ADVANCED 3D ANIMATION (Maya)

Почеток: 9 јануари 2018
Прочитај повеќе…За повеќе информации јавете се на: 072 22 04 84 или испратете порака на: contact@newmansba.com

Subject Mentor

Marija Koneska

Marija Koneska

Lead Texture Artist at FX3X