Bogoljub Ignjatovikj

Богољуб Игњатовиќ, Машински Инженер |ХИПА-ПИ

Богољуб е машински инженер со 6 годишно работно искуство како дизајнер и проектант при реализација на проекти од областа на хидраулика, пневматика и автоматика изработени во AutoCAD. Тој е ентузијаст за природни науки и е во постојан тек со мисиите на NASA во потрага по нови планети за живот. Смета дека ова е одлична прилика да го сподели своето искуство и знаење од физика со учесниците за реализација на нивните идеи.

Get your tickets for the Space Tech Convention:

Buy Youth ticket : https://nextbillionaires.com/spacetechconvention

Buy Business ticket : https://nextbillionaires.com/spacetechconventioncompaniesen