Jasmina Boshevska

Јасмина Бошевска, Професор | СОУ Здравко Цветковски

Јасмина е дипломиран професор по книжевност и македонски јазик. Таа е проект координатор и претседател на Здружение на граѓани „Дијалог“. Смета дека пасионирани активности го носат човекот во светот на фантазијата возможна и невозможна.

Работи на проекти од областа на екологија, ботаника, животна средина. Други интереси и се астронимија, историја, археологија, музика.

Get your tickets for the Space Tech Convention:

Buy Youth ticket : https://nextbillionaires.com/spacetechconvention

Buy Business ticket : https://nextbillionaires.com/spacetechconventioncompaniesen