Милан Петровски

Милан Петровски, Сопственик/Oсновач на Melstech

Бев учесник на ланското NASA space apps, со мојот тим освоивме 2ро место. Настанот беше мојот прв чекор за запознавање луѓе во индустријата и каде што добив exposure за моите вештини. Сега сум основач на стартапот Melstech, каде настрана нашиот продукт за едукација за медицина во VR нудиме и сервис за Web, mobile, VR и AR девелопмент. На натпреварувачите можам да им помогнам се што е поврзано со 3Д дизајн, гејм дизајн, оптимизација за во Game Engine, и девелопмент во Unreal Engine 4 и Unity.

Get your tickets for the Space Tech Convention:

Buy Youth ticket : https://nextbillionaires.com/spacetechconvention

Buy Business ticket : https://nextbillionaires.com/spacetechconventioncompaniesen