Simona Ivanova

Симона Иванова, AI Engineer| Web Factory LLC

Симона е ентузијаст за наука, AI, технологија и секако Space. Многу ги цени NASA Space Exploration мисиите, особено мисиите на црвената планета Марс. Ова е втора година во која е ментор на NASA Space Apps Challenge. Своето слободно време го исполнува во истражување на cutting edge technologies, работа на проекти од областа на машинско учење и учество на натпревари.

Get your tickets for the Space Tech Convention:

Buy Youth ticket : https://nextbillionaires.com/spacetechconvention

Buy Business ticket : https://nextbillionaires.com/spacetechconventioncompaniesen